Pure

 • Οδός Κ (Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου) 71408 Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα.
 • Τηλέφωνο: +30 2810 382010

 • Email: info@pureoliveoil.gr

Εταιρεία

Εταιρεία Παραγωγής & Τυποποίησης Ελαιολάδου

Εταιρεία

Η Ιστορίας μας

Το πάθος για αριστεία και διακρίσεις στην γαστρονομία είναι η κινητήριος δύναμη της εταιρίας Olive Secret. Τα στελέχη της χαρακτηρίζονται από κοινή ιδεολογία, προσήλωση στην ποιότητα και την πρωτοπορία.

Δεσμευσή τους αποτέλεσε εξ'αρχής η παραγωγή πρότυπων και εξαιρετικής ποιότητος προιόντων. Επιδιωξή τους αποτελεί η εδραίωση στο χώρο των καλύτερων brands ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας και μοναδικού design.

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στα οποία κινείται η εταιρία και προχωρά στην παραγωγή premium προιόντων, συνελλεγμένων από τους καλύτερους ελαιώνες κορωνέικης ποικιλίας της Κρήτης.

Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει καθώς προκύπτει ένα μοναδικό ελαιόλαδο υψηλών προδιαγραφών με χαρακτηριστικά χαμηλής οξύτητας και φρουτώδης γεύσης, που έχει τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα συγκομιδής, άλεσης καρπού, αποθήκευσης και εμφιάλωσης.

Γιατί να μας Επιλέξετε?

 • Ποιοτικός Έλεγχος

  Κατά την διαδικασία της τυποποίησης και εμφιάλωσης εφαρμόζονται όλα τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

 • Υψηλή Ποιότητα

  Ο χυμός του καρπού της ελιάς που έχει τέλειο άρωμα και έντονα φρουτώδη γεύση.

 • Εξαιρετική Γεύση

  Το Πάθος για αριστεία και είναι αυτό που κάνει κάθε σταγόνα ελαιολάδου μια μοναδική εμπειρία.

 • Φιλοσοφία

  Πυρήνας της φιλοσοφίας μας αποτελεί ο καρπός της ελιάς. Υποτασσόμαστε σε αυτόν και με απόλυτο σεβασμό προχωρούμε στην συγκομιδή του.

  Με μελέτη και αγάπη για τη φύση και τα προιόντα της ξεκινήσαμε την παραγωγική διαδικασία ,για να παραδώσουμε στον καταναλωτή ένα αγνό προιόν βγαλμένο από τη φύση.

  Για κάθε σταδιο παραγωγής ακολουθούμε πρωτόκολλο εφαρμόζοντας τεχνικές από το παρελθόν με απόλυτο σεβασμό προς φυσικό περιβάλλον.

  Καμία κίνηση δεν γίνεται από τύχη ή από βιασύνη ,αλλά με τυπικότητα τηρούνται οι διαδικασίες και με αυστηρότητα πραγματοποιούνται οι έλεγχοι προκειμένου να παραδώσουμε στο κοινό ένα εξαιρετικό προιόν υψηλής ποιότητας.

 • Στόχος

  Στόχος αποτελεί η σταθερότητα της ποιότητας μας και η ανάδειξη του μοναδικού προϊόντος μας. Για το λόγο αυτό επιλέγουμε να διαγωνιζόμαστε ανάμεσα σε άλλα και να κατακτούμε τίτλους, απoδείξεις της ποιότητας και του μόχθου μας.

  Μέσα σε κάθε μπουκάλι κλείνεται η αδιάκοπη εργασία και η αγάπη μας για τον καρπό της ελιάς. Αυτή τη γεύση του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου μας προωθούμε και πέρα από τα σύνορα της χώρας με μεγάλη επιτυχία.

  Αυτό αποτελεί και το όνειρο μας, να ταξιδέψει η γεύση πέρα από την χώρα μας, να γνωρίσουν και αυτοί τον θησαυρό της γής και το μυστικό της μακροζωίας μας.

 • Όραμα

  Το πάθος για αριστεία και διακρίσεις στην γαστρονομία είναι η κινητήριος δύναμη της εταιρίας Olive Secret. Δεσμεύεται να παράγει και να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό πρότυπα και εξαιρετικής ποιότητας προιόντα .

  Την εταιρία στελεχώνουν άνθρωποι με κοινή ιδεολογία και προσήλωση στην ποιότητα και πρωτοπορία. Επιδιώκουν την εδραίωση στο χώρο των καλύτερων brand ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας και μοναδικού design.

  Αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία και βάση αυτών προχωρά στην παραγωγή premium προιόντων, συλλεγμένων απο τους καλύτερους ελαιώνες κορωνείκης ποικιλίας της Κρήτης.

  Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας και χαρακτηριστικής φρουτώδης γεύσης, υψηλών προδιαγραφών ποιότητας που έχει τηρήσει όλα τα πρωτόκολα συγκομιδής, άλεση του καρπού, αποθήκευση και εμφιάλωσης.

 • Ελαιώνες

  Μέριμνα μας αποτελεί η συνεχόμενη ανάπτυξη των ελαιώνων μας που θα πραγματοποιείται υπό τον απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, τη φύση και τους καρπούς της.

  Οι ελαιώνες της οικογένειας βρίσκονται στο Καλό Χωριό Πεδιάδας. Πρόκειται για ένα ημιορεινό οικισμό στην Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου Κρήτης. Σε υψόμετρο 380 μετρ. από την επιφάνεια της θάλασσας και ανήκει στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

  Πρόκειται για ένα μικρό χωρίο που χρονολογείται από την Μινωική εποχή, όπως μαρτυρούν οι Μινωικοί τάφοι που έχουν ανακαλυφθεί στην περιοχή.

 • Ποιότητα & Παράδωση

  Έχοντας βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, εντείνουμε τις προσπάθειες μας
  και διευρύνουμε τούς στόχους μας συνεχώς για την περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και εξέλιξης των μεθόδων παραγωγής.

Βραβεία

Η Βραβευμένη Συλλογή του Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου μας

 • Χρυσό Βραβείο Ποιότητας Athena Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου 2021

  Χρυσό Βραβείο Ποιότητας Athena Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου 2021

 • Ασημένιο Βραβείο Ποιότητας London Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου 2021

  Ασημένιο Βραβείο Ποιότητας London Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου 2021

 • Ασημένιο Βραβείο Συσκευασίας London Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου 2021

  Ασημένιο Βραβείο Συσκευασίας London Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου 2021